Consultancy en advies

Om onze software volledig op uw bouwactiviteiten af te stemmen, brengen onze consultants eerst de bedrijfsprocessen in uw onderneming in kaart. Ze inventariseren eveneens de processen die via onze BouwOffice Solutions zullen worden geautomatiseerd. Op basis van hun bevindingen stellen ze u de meest aangewezen modules en tools voor.

Parametrisatie en/of maatwerk

Aan de hand van het studiewerk van onze consultants stemmen we onze software volledig af op de werkwijze van uw organisatie. Samen met de toekomstige gebruikers binnen uw bedrijf stellen we de parameters van het programma in. We kunnen onze software ook met niet-KPD-software integreren. Of hebt u een oplossing voor een heel specifiek probleem nodig? Dan ontwikkelen onze programmeurs de gewenste functionaliteiten op maat van uw onderneming.

Technische dienst

U kunt daarnaast de hulp inroepen van onze deskundige hardwaredienst. Onze technische medewerkers zijn gespecialiseerd in hardware-oplossingen voor bouw- en aanverwante firma’s, zoals netwerken, internetverbindingen, e-mail, antivirusoplossingen, back-ups … Ze zorgen ervoor dat uw computers, netwerk en toebehoren probleemloos functioneren.

Kiest u KPD als hardwarepartner, dan lossen we alle mogelijke tekortkomingen van uw huidige systeem op, zowel niet-KPD-software als hardware. We werken daarvoor samen met de meest courante merken zoals HP, Veeam, Watch Guard … Het voordeel van die opvolging van A tot Z is dat onze technici uw soft- en hardware door en door kennen. Zo wint u tijd wanneer u een nieuwe digitale oplossing zoekt of problemen ondervindt.

Wenst u graag meer info over een van onze diensten of producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.