BO Project - vorderingsstaten

BouwOffice Project Vorderingsstaten

 
Omvangrijke bouwprojecten worden niet op het einde bij oplevering gefactureerd. Er wordt tussentijds gefactureerd op basis van zgn. vorderingsstaten per periode.  Een vorderingsstaat kan eenvoudig zijn als een opsomming van uitgevoerde hoeveelheden. Maar veelal zijn er in het bestek complexere facturatieregels afgesproken: herzieningsformules, facturatie aan meerdere klanten, verschillende BTW percentages, diverse te verrekenen kortingen, enz..

Tijdens de opleiding BO Vorderingstaten komen alle aspecten van het initialiseren en opmaken van vorderingsstaten, tot de uiteindelijke facturatie aan bod.  Via enkele handige rapporteringstools kan men de stand van zaken van de diverse vorderingsstaten makkelijk opvolgen: welke vorderingsstaten zijn er opgemaakt, welke werden aan de klant voorgelegd ter goedkeuring en welke werden gefactureerd. Finaal willen we ook weten of de vorderingsstaten werden betaald.
 

Programma

  • Meetstaat met verkoopprijzen
  • Periodebeheer
  • Herzieningsformules, kortingen
  • Schuldvordering en betalingsaanvraag
  • Rectificaties
  • Opvolging uitvoeringstermijn
  • Rapportering (standaard en via printmodellen)

Doelgroep

Iedereen die betrokken is bij het opmaken, invullen en/of versturen van vorderingsstaten. Ook medewerkers verantwoordelijk voor de facturatie en financiële opvolging kunnen hiermee aan de slag.
 

Lesduur

6 lesuren (1 dag)
09u00-16u30 (drank en broodje inbegrepen)
 

Tarieven

Hele dag: 450,00 € excl. BTW
 

Locatie

KPD n.v., Stadsbeemd 1013, B-3545 Halen
 
 

Schrijf je nu in, want het aantal plaatsen is beperkt tot 8 deelnemers!

French translation unavailable for BO Project - vorderingsstaten.

Plus de clients satisfaits