Nieuwe structurele partner CB Limburg

Confederatie Bouw Limburg verwelkomt KPD als nieuwe structurele partner. Gedelegeerd bestuurders ir. Marc Goossens en Catherine Gressens ondertekenden namens KPD de partnershipovereenkomst samen met directeur Chris Slaets.

“Wij zijn zeer blij met KPD als nieuwe structurele partner voor onze organisatie”, zegt Chris Slaets, directeur Confederatie Bouw Limburg. “Wij kijken uit naar de verdere samenwerking en zijn er van overtuigd dat deze vlot zal verlopen.”

“Wij zijn eveneens zeer blij om de nieuwe structurele partner te zijn van Confederatie Bouw Limburg”, zegt gedelegeerd bestuurder van KPD Catherine Gressens. “Al meer dan dertig jaar richten wij ons exclusief op de Belgische bouwsector. Hierdoor ‘bouwden’ wij een ongeziene schat aan ervaring, knowhow en expertise op. Dit vertaalt zich in onze gespecialiseerde software en het juiste advies. In onze samenwerking hebben wij het volste vertrouwen.”

KPD vervoegt Federale Verzekeringen, Mensura, Group S, en Securitas als structurele partner.

v.l.n.r. Foto van ir. Marc Goossens (gedelegeerd bestuurder KPD), Chris Slaets (directeur Confederatie Bouw Limburg), en Catherine Gressens (gedelegeerd bestuurder KPD).