KPD Services

Software voor de Bouw

More than 30 years experience of integrating business with IT, in the construction sector

Bouwsoftware en diensten voor de Belgische bouwsector

KPD is Belgisch marktleider in ERP software voor algemene bouw, renovatie, wegenbouw, installatie & aanverwante sectoren. Meer dan 300 bedrijven vertrouwen op onze kennis en expertise. BOUWSOFTWARE: van meetstaat, over offertevorming en calculatie tot facturatie en nacalculatie, al dan niet aangevuld met oplossingen voor business intelligence... Onze diversiteit aan oplossingen maakt dat wij onze klanten kunnen adviseren naargelang hùn specifieke behoeften.

KPD's ERP bouwsoftware: BouwOffice 

BouwOffice is een volledig modulair opgebouwd ERP-pakket, waarin meerdere modules samen één geïntegreerd geheel vormen. Dit heeft tot voordeel dat uw volledige administratie correct verloopt, binnen één software, vanaf het importeren van de meetstaat, tot en met de oplevering van het project.
BouwOffice bestaat uit een combinatie van back-office ERP, met Apps en tools voor projectbeheer.

 

Download hier versie 2018

Download hier versie 2017

Een oplossing voor elke fase van uw project

Onze klanten

Software op maat van uw bedrijf

KPD Services ontwikkelt zeer gebruiksvriendelijke bouwsoftware tools voor de volledige bedrijfsvoering van het bouwbedrijf. KPD vereenvoudigt uw administratie aanzienlijk en biedt u een glashelder zicht op het verloop en de rentabiliteit van uw projecten. Dingen waar u nu uren naar zoekt, draaien morgen moeiteloos uit uw computer.