KPD Services

Software voor de Bouw

Al 30 jaar ontwikkelen wij software voor de bouw

Software & services voor bouwbedrijven

KPD is Belgisch marktleider in ERP software voor algemene bouw, renovatie, wegenbouw, installatie & aanverwante sectoren. Meer dan 300 bedrijven vertrouwen op onze kennis en expertise. BOUWSOFTWARE: van meetstaat, over offertevorming en calculatie tot facturatie en nacalculatie, al dan niet aangevuld met oplossingen voor business intelligence... Onze diversiteit aan oplossingen maakt dat wij onze klanten kunnen adviseren naargelang hùn specifieke behoeften.

 

 

De KPD Klantendag door de ogen van onze klanten

De Brabantse Golf in Melsbroek was dinsdag 5 november het geknipte decor voor de KPD Klantendag. Er gaat immers een golf van innovaties door de bouwwereld en KPD gaf samen met zijn partners een heel open en gewaardeerde inkijk in zijn laatste productontwikkelingen. We vroegen een aantal klanten tijdens deze druk bijgewoonde dag hun mening over de laatste innovaties en oplossingen van KPD voor de bouwsector.

Bekijk hieronder het resultaat.

KPD's BouwOffice Solutions

BouwOffice is een volledig modulair opgebouwd pakket, waarin meerdere modules samen één geïntegreerd geheel vormen. Dit heeft tot voordeel dat uw volledige administratie correct verloopt, binnen één software, vanaf het importeren van de meetstaat, tot en met de oplevering van het project.
BouwOffice bestaat uit een combinatie van back-office ERP, met Apps en tools voor projectbeheer.

Download hier versie 2017

Een oplossing voor elke fase van uw project

Tevreden klanten

Software op maat van uw bedrijf

KPD Services ontwikkelt zeer gebruiksvriendelijke softwaretools voor de volledige bedrijfsvoering van het bouwbedrijf. KPD vereenvoudigt uw administratie aanzienlijk en biedt u een glashelder zicht op het verloop en de rentabiliteit van uw projecten. Dingen waar u nu uren naar zoekt, draaien morgen moeiteloos uit uw computer.