KPD Services

Software voor de Bouw

Diensten

Elk implementatie traject start met een kick-off, een advies- / consultancyfase, installatie & parametrisatie.

Dit kan (optioneel) aangevuld worden met maatwerk. Dit geeft de mogelijkheid om onze software naar uw hand te zetten.

Consultancy en advies

Een implementatietraject start met een kick-off en een consultancy- / adviesfase. Onze consultants maken kennis met de businessprocessen in uw onderneming en gaan na hoe deze kunnen worden afgestemd met onze software.

We inventariseren de processen die via onze BouwOffice Solutions zullen worden geautomatiseerd. Op basis hiervan werken we een voorstel uit over hoe KPD voor uw organisatie concreet een meerwaarde kan betekenen. 

Parametrisatie en/of maatwerk

Op basis van het studiewerk in de consultancyfase, stemmen we de software volledig af op de werkwijze in uw organisatie. In verschillende werkgroepen bepalen we hoe de parameters van het programma moeten worden ingesteld.

Waar nodig en gewenst, gaan onze programmeurs aan de slag om bepaalde functionaliteiten op maat te programmeren.

Technische dienst

KPD Services beschikt ook over een zeer deskundige hardware dienst. Deze is gespecialiseerd in hardware bij bouw- en aanverwante firma's: netwerken, internet, e-mail, antivirusoplossingen, ...
Onze medewerkers dragen er desgewenst zorg voor dat uw computers, netwerk en toebehoren probleemloos functioneren.
Bijkomend voordeel van KPD als hardwarepartner is dat u voor het oplossen van elke mogelijke tekortkomingen van uw systeem (zowel niet KPD-softsware, als hardware) beroep kan doen op ons.
Wij werken hiervoor samen met de meest courante merken zoals HP, Veeam, ...

Onze klanten