KPD Services

Software voor de Bouw

In een notedop...

Wat houdt de KPD-software in?

Bouwsoftware: van meetstaat tot facturatie, met oog voor business intelligence... Onze diversiteit aan oplossingen maakt dat wij onze klanten kunnen adviseren naargelang hùn specifieke behoeften.

KPD's BouwOffice Solutions

BouwOffice is een volledig modulair opgebouwd pakket, waarin meerdere modules samen één geïntegreerd geheel vormen. Dit heeft tot voordeel dat uw volledige administratie correct verloopt, binnen één software, vanaf het importeren van de meetstaat, tot en met de oplevering van het project.
BouwOffice bestaat uit een combinatie van back-office ERP, met Apps en tools voor projectbeheer.

 
 
 

Onze troeven

Kennis van de bouwwereld

Al meer dan dertig jaar richten wij ons exclusief op de Belgische bouwsector. Hierdoor ‘bouwden’ wij een ongeziene schat aan ervaring, knowhow en expertise op. Dit vertaalt zich in onze gespecialiseerde software en het juiste advies.

Diepgaande software

Onze software blijft niet aan de oppervlakte, maar dringt diep door in uw dagelijkse bedrijfsprocessen. Dankzij onze BouwOffice Solutions handelt u alle vaste handelingen voor een project vlot, efficiënt en correct af. U vermijdt dubbelwerk en heeft permanent een volledig overzicht van de stand van zaken.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

KPD besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de software. Complexe activiteiten proberen we door intuïtieve software te vereenvoudigen. Na onze trainingen op maat, zijn uw medewerkers ongetwijfeld klaar voor gebruik van het programma.

Who is who

Gedelegeerd bestuurders

ir. Marc Goossens

Catherine Gressens

CEO

Catherine Gressens

 

 

Sales team

Alain Ramet (Wallonië) - Geert Vrolix (Vlaanderen)

Operations team, incl. First line Support desk

Leon Engelen

Financial controller & HR

Tine Peeters

Onze klanten