KPD Services

Software voor de Bouw

Nieuws

Wil u als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuws, evenementen en opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Een overzicht van de laatste edities van onze nieuwsbrief kan u hier terugvinden.

 • Achter de schermen bij KPD

  De troeven van WIC (werf informatie / information chantier)

  Weinig omgevingen zijn zo complex als een werf. Een goed overzicht in elke fase is echter onmisbaar om het rendement te bewaken en concrete stappen voor verbetering te zetten. Volgens Nederlands onderzoek zou de faalkost in de bouwsector rond de 10% liggen.

 • Interview

  Dirk Plancke (Alheembouw) over geïntegreerde oplossingen

  We spraken op de KPD Klantendag met Dirk Plancke over wat hij verwacht van KPD. Als IT-manager bij Alheembouw is hij steeds op zoek naar oplossingen die de efficiëntie en dus de rendabiliteit van projecten naar een hoger niveau tillen. Het codewoord voor Dirk Plancke is daarbij integratie.

 • Een golf van innovaties voor de bouwwereld.

  De KPD Klantendag door de ogen van onze klanten.

  De Brabantse Golf in Melsbroek was dinsdag 5 november het geknipte decor voor de KPD Klantendag. Er gaat immers een golf van innovaties door de bouwwereld en KPD gaf samen met zijn partners een heel open en gewaardeerde inkijk in zijn laatste productontwikkelingen.

 • Reportage

  Verelst zet sterk in op digitalisatie en automatisatie van processen

  KPD richt zich sinds 1982 hoofdzakelijk tot bedrijven die werken op projectbasis. KPD ontwikkelt niet alleen software, maar levert ook de bijbehorende hardware en diensten. Zo koos ook Group Verelst voor ons. De groep bestaat sinds 1979 en bouwde een grote expertise op binnen de bouwsector.

 • vNext Uservoice Day

  De praktijk is de beste leermeester.

  Uw werkprocessen efficiënter maken: zo wil KPD het verschil maken voor uw bedrijf. U weet dat innovatie een belangrijke speerpunt is voor ons. Door te vernieuwen willen we u een steeds grotere voorsprong geven.

 • NIEUWS

  KPD kiest voor nieuwe multibanking-API van Isabel Group

  Isabel Connect integreert 26 Belgische banken rechtstreeks in boekhoudapplicaties.

 • Nieuws

  KPD voor het vijfde jaar op rij Trends Gazelle

  Vijf jaar op rij bij de snelst groeiende middelgrote ondernemingen in Limburg: KPD viel deze eer te beurt. De specialist in bouwsoftware uit Halen tekent volgens de criteria van de Trends Gazellen een opmerkelijk snelle groei op in omzet, toegevoegde waarde en personeel.

 • Haal meer uit onze software

  Krijg dankzij KPD en Graydon meer inzicht in de financiële gezondheid van klanten en prospecten

  BouwOffice Finance vertelt u nu ook of uw klanten financieel gezond zijn.

  Via een eenvoudige druk op de knop kan u in uw klanten- of leveranciersfiche in BouwOffice Finance, allerhande financiële informatie en - rapporten opvragen.

 • Diensten in de kijker

  E-invoicing: vier oplossingen voor minder administratie en meer efficiëntie

  E-facturatie voor de Vlaamse en federale overheid is reeds meer dan een jaar verplicht. Ook grote leveranciers bieden steeds vaker elektronische facturen aan. Maar u wilt wel dat dit veilig en volgens de wettelijke normen verloopt.

 • NIEUWS

  KPD Services staat in de Trends Top!

  KPD Services staat op de 11.668de plaats in de algemene rangschikking van de Trends Top 30.000 en op de 303de plaats in de sector Informaticadiensten en software.

Pages

Onze klanten