KPD Services

Software voor de Bouw

Nieuws

Hieronder vindt u ons meest recente nieuws.

Wil u als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuws, evenementen en opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Een overzicht van de laatste edities van onze nieuwsbrief kan u hier terugvinden.

 • Nieuws

  KPD voor het vijfde jaar op rij Trends Gazelle

  Vijf jaar op rij bij de snelst groeiende middelgrote ondernemingen in Limburg: KPD viel deze eer te beurt. De specialist in bouwsoftware uit Halen tekent volgens de criteria van de Trends Gazellen een opmerkelijk snelle groei op in omzet, toegevoegde waarde en personeel.

 • Haal meer uit onze software

  Krijg dankzij KPD en Graydon meer inzicht in de financiële gezondheid van klanten en prospecten

  BouwOffice Finance vertelt u nu ook of uw klanten financieel gezond zijn.

  Via een eenvoudige druk op de knop kan u in uw klanten- of leveranciersfiche in BouwOffice Finance, allerhande financiële informatie en - rapporten opvragen.

 • NIEUWS

  KPD Services staat in de Trends Top!

  KPD Services staat op de 11.668de plaats in de algemene rangschikking van de Trends Top 30.000 en op de 303de plaats in de sector Informaticadiensten en software.

 • Een team in de kijker.

  KPD’s BIM-team !

  BIM, Building Information Modeling, is brandend actueel in de bouwwereld. Met dit model komt alle informatie over een bouwproject samen en beschikken alle betrokken partijen over dezelfde informatie op hetzelfde moment. BIM is de toekomst en daarom is KPD er al een hele tijd mee bezig.

 • Enquête

  Resultaten van onze klantenenquête 2018

  Ondernemen is weten wat klanten bezighoudt en oplossingen ontwikkelen die een reëel voordeel voor de klant zijn. Daarom hielden we recent een enquête waaraan u talrijk deelnam. Alvast bedankt hiervoor.

 • Nieuws

  KPD beslaat 3% van de totale Belgische ERP-markt

  SAP voert net als vorig jaar het klassement aan van de meest gebruikte CRM-leveranciers in ons land (47%). Microsoft (23%) en Salesforce (20%) volgen op geruime afstand.

  In ERP staat SAP al sinds 2010 onafgebroken bovenaan. Dit jaar klokt SAP af op 48,4% van de markt.

 • Haal alles uit onze software

  BouwOffice integreert Codabox

  Steeds meer bouwbedrijven vervangen papieren facturen door elektronische facturatie. Factureren naar overheden vraagt daarbij extra functionaliteiten. Vanaf begin juli bent u er dankzij BouwOffice helemaal klaar voor.

 • Achter de schermen bij KPD

  Een nieuwe operations manager: Leon Engelen

  De afdeling Operations binnen KPD? Sinds 2018 staat Leon Engelen aan het hoofd. Operations staat voor hem niet alleen: samenwerking met de andere afdelingen is essentieel. En de belangrijkste doelstelling die hij nastreeft? Het maximaliseren van de klantentevredenheid.

 • IN DE PERS

  Nummer één in bouwsoftware

  Artikel Sterck Limburg, nr. 22, september-oktober 2017

  KPD Services is al 35 jaar Belgisch marktleider in gebruiksvriendelijke software voor algemene bouw, renovatie, wegenbouw, installatie en aanverwante sectoren.

 • In de pipeline

  KPD onthult BouwOffice vNext, the next level ERP voor de bouw

  KPD heeft achter de schermen ruim anderhalf jaar gewerkt aan een gloednieuwe versie van BouwOffice Project. Het project kreeg de werktitel ‘BouwOffice vNext, the next level construction ERP’.

Pages

Tevreden klanten