KPD Services

Software voor de Bouw

Nieuws

Hieronder vindt u ons meest recente nieuws.

Wil u als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuws, evenementen en opleidingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Een overzicht van de laatste edities van onze nieuwsbrief kan u hier terugvinden.

 • Reportage

  Verelst zet sterk in op digitalisatie en automatisatie van processen

  KPD richt zich sinds 1982 hoofdzakelijk tot bedrijven die werken op projectbasis. KPD ontwikkelt niet alleen software, maar levert ook de bijbehorende hardware en diensten. Zo koos ook Group Verelst voor ons. De groep bestaat sinds 1979 en bouwde een grote expertise op binnen de bouwsector.

 • vNext Uservoice Day

  De praktijk is de beste leermeester.

  Uw werkprocessen efficiënter maken: zo wil KPD het verschil maken voor uw bedrijf. U weet dat innovatie een belangrijke speerpunt is voor ons. Door te vernieuwen willen we u een steeds grotere voorsprong geven.

 • NIEUWS

  KPD kiest voor nieuwe multibanking-API van Isabel Group

  Isabel Connect integreert 26 Belgische banken rechtstreeks in boekhoudapplicaties.

 • Nieuws

  KPD voor het vijfde jaar op rij Trends Gazelle

  Vijf jaar op rij bij de snelst groeiende middelgrote ondernemingen in Limburg: KPD viel deze eer te beurt. De specialist in bouwsoftware uit Halen tekent volgens de criteria van de Trends Gazellen een opmerkelijk snelle groei op in omzet, toegevoegde waarde en personeel.

 • Haal meer uit onze software

  Krijg dankzij KPD en Graydon meer inzicht in de financiële gezondheid van klanten en prospecten

  BouwOffice Finance vertelt u nu ook of uw klanten financieel gezond zijn.

  Via een eenvoudige druk op de knop kan u in uw klanten- of leveranciersfiche in BouwOffice Finance, allerhande financiële informatie en - rapporten opvragen.

 • Diensten in de kijker

  E-invoicing: vier oplossingen voor minder administratie en meer efficiëntie

  E-facturatie voor de Vlaamse en federale overheid is reeds meer dan een jaar verplicht. Ook grote leveranciers bieden steeds vaker elektronische facturen aan. Maar u wilt wel dat dit veilig en volgens de wettelijke normen verloopt.

 • NIEUWS

  KPD Services staat in de Trends Top!

  KPD Services staat op de 11.668de plaats in de algemene rangschikking van de Trends Top 30.000 en op de 303de plaats in de sector Informaticadiensten en software.

 • Een team in de kijker.

  KPD’s BIM-team !

  BIM, Building Information Modeling, is brandend actueel in de bouwwereld. Met dit model komt alle informatie over een bouwproject samen en beschikken alle betrokken partijen over dezelfde informatie op hetzelfde moment. BIM is de toekomst en daarom is KPD er al een hele tijd mee bezig.

 • Enquête

  Resultaten van onze klantenenquête 2018

  Ondernemen is weten wat klanten bezighoudt en oplossingen ontwikkelen die een reëel voordeel voor de klant zijn. Daarom hielden we recent een enquête waaraan u talrijk deelnam. Alvast bedankt hiervoor.

 • Nieuws

  KPD beslaat 3% van de totale Belgische ERP-markt

  SAP voert net als vorig jaar het klassement aan van de meest gebruikte CRM-leveranciers in ons land (47%). Microsoft (23%) en Salesforce (20%) volgen op geruime afstand.

  In ERP staat SAP al sinds 2010 onafgebroken bovenaan. Dit jaar klokt SAP af op 48,4% van de markt.

Pages

Tevreden klanten