KPD Services

Software voor de Bouw
Achter de schermen

Koen Nuyts - teamleider

U kent onze software vast door en door. Maar hoe goed kent u KPD en ons team? We geven u met veel plezier een blik achter de schermen en laten de gedreven mensen aan het woord die elke keer voor beter, sneller en sterker gaan. Voor uw comfort. Vandaag lopen we even langs bij Koen Nuyts, teamleider bij KPD.

Wat is uw functie bij KPD?

Koen Nuyts : "Sinds 5 jaar ben ik verantwoordelijk voor WIC. Als teamleider zorg ik voor het aansturen van de ontwikkelaars, testers en analist binnen het WIC project. Daarnaast zoek ik naar oplossingen voor vragen van klanten en projectleiders, technische- en helpdesk problemen. Eveneens behoren installaties en migraties tot mijn job."

Wat is de grootste uitdaging ?

Koen : "De grootste uitdaging in mijn job bestaat eruit om de vragen van klanten te vertalen naar een technische oplossing. Tijdens deze vertaalslag is er steeds een nieuwe uitdaging om er voor te zorgen dat de bestaande functionaliteiten blijven werken, maar ook dat de kwaliteit van het WIC pakket verzekerd blijft. Daar boven op proberen we bij elke wijziging meerwaarde te creëren aan het pakket.

Het is ook elke dag een nieuwe uitdaging om het hoofd koel te houden in het heetste van de strijd, waarbij meerdere problemen en dringende vragen van verschillende klanten samen komen. Op dat moment proberen we de WIC mensen zo goed mogelijk te organiseren en in te zetten, zodat de operationele problemen opgelost worden, de nieuwe ontwikkelingen verder kunnen gaan en de nieuwe vragen een goede analyse krijgen."

Werken bij KPD = ....

Koen: "Elke dag een nieuwe uitdaging.

In de voorbije 5 jaar was elke dag een nieuwe uitdaging. Met telkens andere vragen en probleemstellingen die keer op keer nieuwe oplossingen vereisen. Hierdoor moet je je steeds flexibel en dynamisch opstellen, wat het nooit saai maakt.  Het is ook leuk om elke dag opnieuw samen te kunnen werken met een groep van mensen waarbij iedereen steeds klaar staat om elkaar te helpen."

Wat doe je graag wanneer je niet werkt ?

"Buiten mijn werkuren probeer ik zo veel mogelijk van het leven te genieten, met het idee dat je niet veel nodig hebt om gelukkig te zijn. Een half jaar geleden ben ik vader geworden en probeer ik zo veel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin. Daarnaast kan ik genieten van een Whisky tasting, een film in de cinema en het lezen van boeken."

 

Tevreden klanten