KPD Services

Software voor de Bouw
Nieuws

KPD voor het vijfde jaar op rij Trends Gazelle

Vijf jaar op rij bij de snelst groeiende middelgrote ondernemingen in Limburg: KPD viel deze eer te beurt. De specialist in bouwsoftware uit Halen tekent volgens de criteria van de Trends Gazellen een opmerkelijk snelle groei op in omzet, toegevoegde waarde en personeel. Dit succes is het resultaat van blijven investeren in steeds performantere en gebruiksvriendelijkere oplossingen voor de bouwwereld. Gedelegeerd bestuurders Catherine Gressens en Marc Goossens zijn bijzonder fier op de vijfde Trends Gazellen op rij; "We bestaan nu 40 jaar en bewijzen opnieuw dat sterk blijven groeien in de genen van onze mensen zit. Maar we delen ze ook graag met onze klanten want het is door hun vertrouwen dat we kunnen blijven groeien". 

 

Snel groeien door te blijven investeren 

De Trends Gazellen zijn de toonaangevende 'groei'prijzen voor ondernemingen. Alleen de snelste groeiers worden genomineerd. KPD haalt die groei voor een belangrijk deel uit productinnovatie. Catherine Gressens daarover: "We geloven sterk in groeien door onze klanten te laten groeien. De bouwwereld verandert zeer snel en wij spelen daar voortdurend op in met onze bouwsoftware en opleidingen. Door mee te gaan in de business van je klanten word je een echte partner en we zijn fier dat we dat vertrouwen blijven genieten, ook na 40 jaar". 

 

BouwOffice vNext laat bouwbedrijven sneller groeien 

Een goed voorbeeld van innovatie en klantgerichte productontwikkeling is het softwarepakket BouwOffice vNext dat bouwbedrijven voorbereidt op BIM. Catherine Gressens blikt terug en kijkt vooruit naar deze evoluties in de bouwsector. "Efficiëntie, budgetbewaking en transparantie zijn voor bouwbedrijven de grote uitdagingen. Informatiseren en automatiseren zijn de antwoorden in de complexe context van een bouwproject. Met de vNext BIM-module brengen we alle belangrijke informatie van een bouwproject binnen één omgeving. Resultaat: tijdsbesparing, lagere foutenlast, verbeterde planning en betere kostenbewaking."

 

 

Bent u geïnteresseerd in een BouwOffice vNext-sessie? 

Maak dan hier vrijblijvend een afspraak.

 

Onze klanten