KPD Services

Software voor de Bouw
IN DE PERS

Nieuwsbrief Deholi: Scandinavische sfeer bij KPD Services

KPD haalt Scandinavië in huis...

Niet letterlijk, maar de softwarebouwer geniet sinds kort wel van een nieuw interieur voor de liefhebbers van fris en warm. Jawel, twee contrasten die één geheel vormen dankzij de samenwerking tussen Deholi en BURO B. 

Zwart-wit

“Een combinatie van warme en frisse Scandinavische tinten”, zo omschrijft Catherine Gressens, gedelegeerd bestuurder van KPD, haar nieuwe werkplek. “De combinatie van zwart en goud in de gangen creëert een warmtegevoel dat tot in de receptie doorloopt met zijn zwarte maatwerkbalie in Corian en zachte mat onder de voeten. De frisse toets is terug te vinden in de kantoren en de pauzeruimte. Hier contrasteert het witte hout van de tafels en bureaus met de zwarte lamparmaturen, deuren, keukenwand ...”

Perfecte akoestiek

Vier werktafels met aan elke tafel zes à acht programmatiemedewerkers … en dat in één ruimte. Akoestiek komt dan al snel als aandachtspunt naar boven. Deholi en BURO B losten dit vanuit creatief en esthetisch oogpunt mooi op. “Een hoogpolig tapijt in de gang,  geluiddempende vloerbekleding met houtlook uit PVC in de bureaus en stoffen screens die het geluid aan de ramen absorberen. Het geluid bovenaan wordt gedempt door plafondtegels in het lage gedeelte en akoestische pendelpanelen in het hoge gedeelte.” vertelt Catherine.

“Het plaatje klopte”

BURO B verzorgde het ontwerp van het gebouw en interieur, de volledige interieurafwerking lag in de handen van Deholi. “Het samenwerkingsplaatje klopte volledig. Deholi was verantwoordelijk voor de schilderwerken, vloeren, glazen wanden en alle maatwerkmeubilair waarbij de Scandinavische keukenhoek in het pauzelokaal en de receptiebalie getuigen van vakmanschap.

Bovendien coördineerde de projectleider van Deholi ook de planning van alle betrokken partijen zoals sanitair, elektriciteit, HVAC … Door deze goede opvolging verliep de samenwerking heel vlot,” aldus Catherine Gressens.

Nieuwsbrief Deholi

Onze klanten