KPD Services

Software voor de Bouw

Opleidingen

Alle opleidingen gebeuren door trained KPD medewerkers.

Dit kan naar keuze, ofwel op maat bij u op kantoor, ofwel in groep op locaties verspreid in België.

NEW: KPD Academy - Groepsopleidingen

Om sneller te kunnen voldoen aan de stijgende vraag naar groepsopleidingen, startte KPD in voorjaar 2016 met de KPD Academy.

Verspreid over verschillende locaties in België kan u inschrijven op groepsopleidingen.

Let wel, dit zijn algemene opleidingen zowel voor beginners als voor gevorderden, dus geen 'op maat' opleidingen. Voor maatopleidingen, zie hieronder.

Meer info ivm de groepsopleidingen vindt u bij de KPD Academy.

Hier vindt u ook enkele YouTube filmpjes met testimonials over de KPD Academy.

Opleiding op maat

Wanneer onze software klaar is voor gebruik in uw onderneming, is het tijd om uw uw medewerkers op te leiden. KPD gaat daarbij op een zeer praktijkgerichte manier tewerk. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van onze software, zijn uw medewerkers snel mee met het hele verhaal.

Alle opleidingen zijn afgestemd op de behoefte en het bedrijfsfunctioneren van de gebruiker. Wij garanderen u dat zij met behulp van een door ons verzorgde opleiding op een probleemloze en geroutineerde manier van start zullen gaan met de diverse pakketten.

Een opleiding inplannen ? Stuur aub een email met beschrijving van de behoefte naar Catherine Gressens, cgressens@kpd.be.

Daarenboven kan u steeds beroep doen op een handleiding. Vindt u deze niet terug? Neem dan contact op met onze Helpdesk (Tel. 013 460 460 of helpdesk@kpd.be).

Tevreden klanten