Geïntegreerd in BouwOffice voor vereenvoudigd financieel beheer

BouwOffice is voor honderden bouwbedrijven in ons land de betrouwbare ruggengraat van hun dagelijkse werking. Vaak denken we bij deze ERP-oplossing vooral aan bouwtechnische zaken. Wie echter écht efficiënt wil werken, zet een stap verder en integreert ook financiële en boekhoudkundige zaken in BouwOffice. CodaBox is er een goed voorbeeld van.

CodaBox: wat is het en wat is het voordeel?

CodaBox is voor uw administratie de snelle toegang tot elektronische bankuittreksels, verkoopfacturen en andere documenten. Deze documenten leest u eenvoudig in uw boekhoudprogramma in. Resultaat: minder tijd kwijt aan administratieve taken en de zekerheid dat alle financiële gegevens correct worden geregistreerd.

CodaBox is ook de efficiënte manier om uw facturen te verzenden. CodaBox is een officieel access point. U bereikt zo iedereen die op het Open Peppol-netwerk is aangesloten. Dit is de Europese standaard voor e-facturatie naar overheden. Wie zaken doet met de overheden, kan voor zijn digitale facturatie dus eigenlijk niet zonder CodaBox.

In samenwerking met de Isabel Group

KPD Services integreert al sinds de zomer van 2018 CodaBox in BouwOffice. De verplichte digitale facturatie van (bouw)bedrijven met de overheden speelde een doorslaggevende rol. Zoals altijd kiest KPD voor zijn innovaties voor betrouwbare partnerships. Voor het beheer van CODA-bestanden viel de keuze op de marktleider in dit domein: de Isabel Group. Het vertrouwen in de Isabel Group laat zich afmeten aan de duizenden boekhoudkantoren en het overgrote deel van de banken die met de Isabel Group en zijn CodaBox samenwerken.

Veiligheid troef

Financiële en bancaire gegevens vragen om het hoogste niveau van veiligheid. CodaBox volgt resoluut de standaarden die de bankwereld hanteert voor de verwerking en transfer van gegevens zoals versleuteling, encryptie, certificaten, SSL, HTTPS, en IP-restrictie. ISO 27001 waarborgt dat de datacenters aan alle vereisten voldoen.

Meer weten over de voordelen van CodaBox in BouwOffice?

Neem gerust contact op voor een toelichting en een vrijblijvende demo.