Bouwbedrijf Dethier kan niet meer zonder handige tool KPD WIC

Tijd is geld. Dat is zeker een feit in de bouwwereld. Facturen, afspraken, plannen, … iedereen in het wereldje maakt ze en moet ze bijhouden. Dat kan individueel, maar dat is tijdrovend. Handiger is het wanneer je alles met één sofwarepakket kunt beheren. Bouwbedrijf Dethier doet dat. Vicky Dethier, hoofd boekhouding & administratie van het bedrijf vertelt ons over haar positieve ervaringen met o.a. KPD WIC, een kant-en-klare toolbox voor de projectleider.

Opvolging werfgebeuren

“Waarvoor we KPD WIC gebruiken? In eerste instantie gebruikten we het enkel om de facturen van de projectleiders goed te keuren. De facturen konden we eenvoudig inscannen, oproepen wanneer nodig en goedkeuren als dat moest. Kort daarna zijn we veel meer toepassinge van de tool gaan gebruiken. Eigenlijk volgen we nu het hele werfgebeuren op met KPD.wic. Zo gebruiken we het nu bijvoorbeeld ook voor prijsaanvragen en bestellingen.”

Tijdswinst

“Het grote voordeel van KPD.wic is dat je er alles eenvoudig mee terugvindt. Dat levert natuurlijk een enorme tijdswinst op. Het leven om en rond de werf is danzij KPD.wic een pak eenvoudiger.

Of Bouwbedrijf Dethier nog zonder de tool kan? Ik denk het niet. Het zou alvast héél moeilijk worden.”

KPD maakt het leven om en rond de werf eenvoudiger. Het grote voordeel is dat je alles eenvoudig terugvindt in de software. We volgen eigenlijk ons hele werfgebeuren op in de BouwOffice Solutions. Dat levert een enorme tijdwinst op en... tijd is geld! We zijn ook zeer tevreden over de doorgedreven service. Eén telefoontje naar de helpdesk en even daarna zijn al onze vragen beantwoord.
Mevr. Vicky Dethier
Directie bij Bouwbedrijf Dethier nv (Alken)

Goede service

“Om het systeem te leren kennen, hebben we enkele opleidingsdagen gevolgd. De medewerkers van KPD kwamen in ons bedrijf onze mensen uitleggen hoe ze het systeem moesten gebruiken. Ook de service achteraf is van een zeer goede kwaliteit. Een telefoontje naar de helpdesk van KPD en even daarna zijn onze vragen beantwoord. Iedereen gebruikt bij Bouwbedrijf Dethier de tool, maar nog niet iedereen gebruikt alle mogelijkheden/toepassingen. Dat is slechts een kwestie van tijd alvorens daar verandering in komt.”